Nyhedsarkiv‎ > ‎

Julestuen 2011

indsendt 30. nov. 2011 11.39 af Elbospejderne Bredstrup-Pjedsted   [ opdateret 30. nov. 2011 11.40 ]

Forrygende! Fuld fart på fra første færd – og 4 timer senere var det slut! Elbospejdernes Julestue var igen i år en stor succes. 

Uanset om vi vil det eller ej, så må vi jo nok erkende, at julen nærmer sig. I Bredstrup/Pjedsted er det en tradition, at julemåneden starter med Elbospejdernes Julestue på Fællesskolen. Selvom dagens vejr ikke just mindede bare en lille smule om vinter, så forstod alle fremmødte til fulde at skabe den rette julestemning i skolens gymnastiksal, hvor gløgg og vafler røg indenbords md stor velbehag. Der var sjældent mange ledige siddepladser. 

Vi beklager på den ene side, at tombolaen var udgået for gevinster allerede kl. 14.00, men glædede os samtidig over at se alle de glade mennesker, der havde vundet én (og ofte flere!) af de 300 gevinster. Også i fiskedammen og ved dåsekast var der travlhed. Det er mange år siden, at der er blevet væltet så mange dåser på 4 timer. 

Der var rift om de flotte dekorationer og kranse, som ledere og spejder-forældre møjsommeligt havde lavet i ugen op til julestuen. 

Elbospejderne vil gerne takke de mange mennesker, der kikkede forbi til vores julestue. Det er virkelig en stor oplevelse for alle spejdere, ledere og andre frivillige, at opleve den opbakning, der er til vores julestue.

 Tusinde tak for denne gang – og på gensyn næste år!

Comments