Trop 6. - 7. klasse

Tropspejderne

- vi kan mere end vores forældre tror, og laver mere end de ved.

 

Kan vi klare det? Ja vi kan!


Hvem er vi?

Trop spejderne er for de 12-14 årige. Vi mødes hver mandag fra 19.05 – 20.30.

 

Hos Troppen er der en stor grad af selvstændighed. Her er det ikke et spørgsmål om hvad vores forældre tror vi kan, men hvad VI tror vi kan. Det er her grænser skal findes og brydes, her de skøre infald skal prøves af.

 

Vi er lige i øjeblikket 6 spejdere, men vi vil gerne være flere. Jo flere vi er, jo vildere ting kan vi lave.

 

Det fedeste ved at være spejder er lejre og bål og hygge, så vi skal bruge en masse tid på at tage på lejre og forberede lejre. Der udover så har vi bål ved hvert møde, så vi kan hygge lidt og snakke med hinanden om løst og fast. Det er det, vi bruger den sidste halve time på. Her er det Trop spejderne som bestemmer.

 

Derudover skal vi bruge tid på at dygtig gøre os indenfor de forskellige spejder dicipliner, så vi kan banke de andre spejdere i Skovdam, når der er Årets Barske, eller andre konkurrencer. 


Sidst men ikke mindst, så handler det om sammenhold. Som trop spejdere er vi alle en del af gruppen. Ingen må stå udenfor. Alle er velkomne, og der er plads til alle.

 

Er du til bål, lejr, hygge med jævnaldrende og frihed under ansvar, så er det her du skal melde dig.Vi har som minimum tørklæde på til vores møder, og man melder afbud – det ta’r kun 2 sekunder at sende en sms…Med spejderhilsen

Steffen

Comments